Carta oberta de Ginkgo al personal de l'Hospital Sant Bernabé de Berga

"Us esperem al final del túnel i l'abraçada serà multitudinària. Ara tots i totes som una mica Ginkgo, el gran supervivent, el símbol de la persistència"

GInkgo Apac Berguedà
08 d'abril del 2020
Actualitzat a les 12:13h
L'Hospital Sant Bernabé.
L'Hospital Sant Bernabé. | Ginkgo / Facebook
Com a pacients oncològics, l'hospital forma part de la nostra vida. En moments difícils vau ser vosaltres, TOTS els que ens vau donar suport incondicional a nosaltres i les nostres famílies i ara sou vosaltres i la vostra família els que seguiu en primera línia.

No podem ni imaginar pel que esteu passant, la por, la impotència, la falta de material per cuidar-nos, però sobretot per cuidar-vos i us conformeu amb què ens quedem a casa (protegits i confortables) i aquest aplaudiment a les 20 hores. 

Teniu tota la nostra admiració i una vegada més ens adonem que treballar en la sanitat no és una professió, ÉS UNA VOCACIÓ. No es pot fer el que feu sense portar-ho en l'ADN.

Us esperem al final del túnel i l'abraçada serà multitudinària. Ara tots i totes som una mica GINKGO, el gran supervivent, el símbol de la persistència.

GRÀCIES PER ESTAR AQUÍ.

Ginkgo Apac Berguedà
 
Si vols enviar alguna carta del lector a NacióBerguedà, ho pots fer a [email protected], seguint criteris ètics i de respecte cap a les persones