DIGUES LA TEVA

Carta oberta de la Geganta Vella al personal sanitari de l'Hospital de Berga

"Acabo de parlar amb el meu home, i hem decidit que assajarem amb gran cura, per fer-vos davant de l'hospital, el millor ball de Gegants que s'hagi vist mai a la història"

per Geganta Vella , Berga, 7 d'abril de 2020 a les 19:44 |
La Geganta Vella davant de l'Hospital Sant Bernabé (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amigues, amics:

Amb esglai i consternació paeixo les noves que ens arriben de fora.


Dir-vos, ja d'entrada, que sou collonuts, que us estimo molt i que, per molt magres que ara ho veieu, jo, amb vista de Geganta (que és una mirada més alta i més llunyana) us porto bones noves.

Aquest any, també, com cada any (tant hi fa si és per Corpus o més a prop de la Gala) ens tornarem a veure.


Acabo de parlar amb la Guita Xica, i diu que serà benèvola, que no entrarà a fer-vos la guitza i que no us cremarà.

Acabo de parlar amb la Guita Grossa i m'ha afirmat que, majestuosament, amb el cap ben alt, us ruixarà d'espurnes, per delectar-vos.

Acabo de parlar amb les Maces i es veu que han acordat que les sacsejaran tan fort com puguin per omplir-vos, fins al darrer racó, d'olor de Patum.

Acabo de parlar amb el meu home (per cert, sapigueu que, estranyament, s'ha implicat ràpidament i no ha gabiejat); i hem decidit que, ja des d'avui, i cada dia, des del nostre confinament, assajarem amb gran cura, per fer-vos davant de l'hospital, el millor ball de Gegants que s'hagi vist mai a la història.

Cuideu-vos, cuideu-vos molt, i sobretot, penseu que ja falta una mica menys, menys per veure'ns tots plegats al passacarrers, al SALT DE L'HOSPITAL!!!

Petons,

La Geganta Vella
 
Si vols enviar alguna carta del lector a NacióBerguedà, ho pots fer a redaccio@naciobergueda.cat, seguint criteris ètics i de respecte cap a les persones

 

Participació