Twitter permetrà afegir comentaris a l'hora de retuitejar

De moment, l'actualització només està disponible per web i iOS

Europa Press
08 d'abril del 2015
Actualitzat a les 18:13h


Twitter ha estrenat una actualització per la seva aplicació de dispositius iOS i per la web. A partir d'ara, els usuaris podran citar tuits d'una manera més extensa a l'hora de fer un retuit, de manera que s'hi podran afegir 116 caràcters. 

Visualment, el missatge compartit apareix com un arxiu adjunt al nou tuit escrit. També permet la opció, ja existent, d'incrustar tuits a dins d'altres tuits. Fins ara, era necessari enganxar la URL concreta del missatge. 

El botó de retuitejar a la web permetia compartir informació d'altres usuaris, sense aportar contingut extra. En l'aplicació també hi havia la opció de citar, que donava la possibilitat de publicar el missatge d'una altra persona afegint algunes paraules en l'espai de caràcters que quedés disponible. Aquesta manera de comunicar-se amb certes limitacions, millorarà amb aquesta nova funció. 

A partir d'ara, quan premem el botó de retuitejar, tant en la web com en l'aplicació, ens trobarem amb una finestra on podrem escollir entre: retuitejar o afegir un comentari. Al 'timeline' apareixerà el missatge publicat, juntament amb una previsualització del tuit citat, amb la imatge i el contingut. Quan cliquem, apareixerà de manera completa des de la font original.

De moment, només està disponible per iOS i web. En la resta de clients, apareix el comentari i un enllaç al tuit original. Twitter ha confirmat que pròximament arribarà a totes les plataformes, inclòs Android.