VÍDEO El rector Marc Majà beneeix Berga i comarca des de Queralt pel coronavirus

La benedicció va realitzar-se dissabte durant la vigília de Rams

Redacció
06 d'abril del 2020
Actualitzat a les 15:54h
El rector Marc Majà beneint Berga i comarca des de Queralt.
El rector Marc Majà beneint Berga i comarca des de Queralt. | Parròquia de Berga
Aquest dissabte, el rector de la parròquia de Berga, mossèn Marc Majà, ha realitzat la benedicció de la ciutat i de tota la comarca amb el Santíssim Sagrament des del santuari de Queralt.
 


La pregària ha fet referència a l'inici de la Setmana Santa així com a la gravetat de la pandèmia del coronavirus. En el vídeo, que s'ha publicat a les xarxes socials, es demana "consol" i "fortalesa" pels malalts de la Covid-19, així com per les seves famílies i els professionals de l'Hospital Sant Bernabé. També es prega per treballadors, botiguers, repartidors i agents de seguretat. El mossèn custodi de Queralt, Ramon Barniol, es manté en confinament a casa per salut i edat ja que es troba entre les persones amb factors de risc.

Des de la Parròquia de Berga, aquest Diumenge de Rams, s'ha demanat, a més, als fidels que col·loquessin les palmes, branques de llorer i olivera i rams als balcons. La parròquia n'ha compartit algunes imatges. Paral·lelament, demà dimarts, 7 d'abril, es retransmetrà en directe a les xarxes socials la pregària d'adoració com a preparació per al Tridu Pasqual. Es farà des de l'església de les Germanes Sagramentàries a dos quarts de 9 del vespre. 

 




Arxivat a