L’Hospital de Berga anima els nens i nenes a enviar dibuixos de suport al personal sanitari

La Fundació Hospital Sant Bernabé fa una crida a través de les xarxes socials per animar a la població a participar en la iniciativa

03 d'abril del 2020
Actualitzat a les 19:53h
Un dibuix que ha enviat una nena a l'Hospital de Berga.
Un dibuix que ha enviat una nena a l'Hospital de Berga. | FHSB
La Fundació Hospital Sant Bernabé ha engegat una iniciativa de recollida de dibuixos, cartes i poemes entre els infants i tothom que vulgui, amb l’objectiu d’agrair i donar ànims a tot el personal del centre hospitalari que lluita diàriament contra el coronavirus.
 
“El personal sanitari (infermers, metges, vetlladors, auxiliars, personal de neteja i d’administració i voluntaris) cada dia es deixa la pell per combatre el coronavirus”, asseguren des de la fundació a les xarxes socials.

Els professionals de l’Hospital de Berga han començat a rebre ja diferents dibuixos i missatges d’alguns infants que volen donar-los suport per la tasca que estan portant a terme contra el coronavirus. Arcs de Sant Martí amb el lema  “tot anirà bé” són alguns dels molts dibuixos que la mainada està enviant al personal sanitari del centre.

Des de la Fundació Hospital Sant Bernabé, que aprofiten per agrair els missatges que estan rebent, recorden que tothom que vulgui pot enviar les mostres de suport (cartes, poemes, dibuixos...) al correu electrònic carteshsb@hsb.cat.
 

Alguns dels dibuixos que han fet diferents infants. Foto: FHSB

Arxivat a