L’Ajuntament de Montmajor confirma la primera mort per coronavirus al poble

Es tracta de Francesc Xavier Sàez i Solà, de 51 anys, que va ser un dels socis fundadors de la Cooperativa Ramaders de Muntanya del Berguedà

29 de març del 2020
Actualitzat a les 14:58h
Vista aèria de Montmajor.
Vista aèria de Montmajor. | Aj. Montmajor
L'Ajuntament de Montmajor ha informat aquest matí de la mort d'un veí, Francesc Xavier Sàez i Solà Xurri, a l'edat de 51 anys, per coronavirus. Sàez havia estat un dels socis fundadors de la Cooperativa Ramaders de Muntanya del Berguedà i era molt conegut. Professionalment, era responsable de Ramaderia Casanova i es dedicava a la comercialització d'instal·lacions ramaderes. 

El consistori, en un comunicat, ha volgut transmetre el seu condol per la notícia: "l'Ajuntament de Montmajor s'uneix al dolor per la pèrdua del Xavier i envia les seves condolences als seus familiars i amics". "Sota l'impacte de la fatídica notícia, el poble, commocionat el plora", s'assegura en l'escrit. 

L'ajuntament montmajorenc ha recordat Francesc Xavier Sàez, com "un home energètic, persistent, treballador, sociable, capaç, lluitador, obert, expansiu i tenaç", n'ha elogiat les qualitat i els valors, i ha insistit, "un cop més, en l'excepcionalitat de la situació que estem travessant; demanem a tota la població que sigui estricta en el seguiment de les mesures de protecció que cal prendre en el marc d'estat d'alarma pel Covid-19 enunciades pel Govern de la Generalitat de Catalunya".