L'Agència del Berguedà obre una borsa d'emergència per treballar en el sector sanitari a la comarca

L'ens fa una crida urgent per reforçar els equips d'assistència sanitària de les residències del Berguedà, l'Hospital de Berga i els serveis d'assistència domiciliaria (SAD)

27 de març del 2020
Actualitzat a les 16:23h
Professionals sanitaris d'un hospital.
Professionals sanitaris d'un hospital. | ACN
Es busca personal sanitari per incorporar-se a treballar de manera immediata. L'Agència de Desenvolupament del Berguedà ha obert una borsa de treball per canalitzar les demandes del sector sanitari de la comarca i reforçar els equips d'assistència sanitària de les residències del Berguedà, l'Hospital de Berga i els serveis d'assistència domiciliaria (SAD). El formulari d'inscripció a la borsa de treball es pot trobar en aquest enllaç.

Davant la crida urgent de personal sanitari, la manca de professionals gericultors, auxiliars d'infermeria i infermers; i el col·lapse del sistema provocat per la pandèmia la Covid-19, els requisits de titulació que es demanen són menors. Es sol·liciten sobretot infermers, auxiliars d'infermeria, treballadors socials i professionals de l'atenció sociosanitària, així com persones jubilades d'aquest sector els últims dos anys i joves que encara estiguin estudiant formacions relacionades. Però també persones que no tinguin coneixements en l'àmbit sanitari per desenvolupar tasques de neteja i atenció a la llar. 

L'Agència de Desenvolupament del Berguedà fa una crida urgent a totes aquelles persones disposades a treballar en el sector sanitari que s'inscriguin en aquesta borsa, per tal de poder-les derivar a totes aquelles sol·licituds de personal que vagin sorgint.

Segons el president de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, Lluís Vall: "Els dies que venen seran complicats, sanitàriament parlant, i per tal d'avançar-nos, davant la situació d'una possible saturació del sistema sanitari, cal que assegurem la continuïtat de la bona qualitat i servei". Per això, i davant d'aquesta situació excepcional, Vall defensa que "ara més que mai necessitem l'esforç titànic de tot el capital humà que pugui ajudar a cobrir els serveis del nostre sistema. Fem una crida a totes aquelles persones a col·laborar". 



Arxivat a