Organitzen una conferència-debat virtual sobre com afrontar la crisi de la Covid-19

El consultor Xavier Marcet, convidat per l'Agència del Berguedà i l'Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central , donarà eines a les empreses del territori per fer front a la crisi en una activitat virtual

Redacció
27 de març del 2020
Actualitzat a les 15:51h
El consultor i expert Xavier Marcet participarà en una conferència-debat virtual.
El consultor i expert Xavier Marcet participarà en una conferència-debat virtual. | Arxiu Xavier Marcet
L'Agència de Desenvolupament del Berguedà i l'Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central organitzen una conferència-debat amb el consultor Xavier Marcet, per informar i donar eines a les empreses del territori per poder fer front a la situació social i econòmica actual.

Aquesta conferència complementa el cicle de formacions online que està desenvolupament l’ADBerguedà i que han generat un gran interès per part d'empreses, autònoms però també des d’altres territoris i comarques veïnes.

Segons Lluís Vall, president de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà: "Seguim apostant per la formació i la informació d'aquells experts que ens poden parlar dels efectes però a la vegada les solucions d'aquest episodi. En aquesta ocasió plantegem aquesta conferència per veure l'altra cara de la moneda i veure també la finestra d'oportunitat que s'obre amb aquest nou panorama. Res ja no serà el que era i l'aprenentatge d'aquests dies farà que hi hagin una sacsejada en tots els sentits tan a nivell organitzatiu con econòmic. Cal ara més que mai també observar i interpretar el present i el futur per sortir de la situació de la millor manera possible i a poder ser capdavanters en la sortida". 

El conferenciant serà en Xavier Marcet, reconegut i prestigiós consultor  especialitzat en estratègia, innovació i transformació per a empreses, administracions i universitats. També CEO i membre del Consell d'Administració de diverses empreses, així com responsable de diversos projectes públics i universitats. A més, ha treballat a nivell internacional en més de 20 països i és autor de 3 llibres i col·laborador de La Vanguardia.

La xerrada i debat es realitzarà el proper dilluns 30 de març, de 16.00 a 17.30h, a través de la plataforma zoom.us. Aquest sistema permetrà als assistents debatre directament amb el ponent en relació a la situació tractada. Aquesta activitat és gratuïta, i per poder-hi accedir, és imprescindible registrar-se prèviament a través de la web www.adbergueda.cat.