Coronavirus

El Teatre de l'Ametlla ajorna sense data els tres espectacles previstos per març i abril

L'Associació Cultural Esplai de l'Ametlla de Merola explica que, de moment, la resta de programació es manté al calendari "per respecte als actors, a les companyies i a la cultura"

per Pilar Màrquez Ambròs , 26 de març de 2020 a les 11:11 |
Les noves butaques al Teatre de l'Ametlla de Merola (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
L'Associació Cultural Esplai de l'Ametlla de Merola ha ajornat sense data els tres espectacles que havia programat per als mesos de març i abril. Les obres El silenci dels telers (28 de març), Calma! (4 d'abril) i Ai, carai! (18 d'abril) es posposaran per més endavant. L'organització retornarà els diners de les entrades i abonaments que s'hagin adquirit respecte a aquests tres espectacles. 

Segons ha informat en un comunicat l'entitat cultural ametllenca, "la resta de programació, de moment, continua endavant per respecte als actors, a les companyies i a la cultura". La seva realització o no acabarà depenent de l'evolució de la pandèmia del coronavirus i de les noves restriccions que s'imposin o no a partir del mes de maig. Es mantenen al programa Una altra estrena (9 de maig), una obra de la companyia Sus4 sobre els grans temes del teatre musical, L'home orquestra (23 de miaig) del popular i televisiu Peyu, i Desconcerto (6 de juny), una peça del manresà Jordi Purtí que combina música clàssica i humor. 
 

Participació