Llibres a domicili en temps de confinament

La Llibreria Huch de Berga afronta la crisi del Covid-19 amb un servei de comandes a domicili a través de Facebook i Instagram

24 de març del 2020
Actualitzat a les 19:29h
Llibreria Huch de Berga.
Llibreria Huch de Berga. | Llibreria Huch
Potenciar la lectura. Aquest és l'objectiu de llibreries d'arreu del país durant aquests dies de confinament a casa per aturar la propagació del coronavirus. La llibreria Huch de Berga afronta la crisi del Covid-19 amb un servei de comandes a domicili a través de Facebook i Instagram. La responsable de l'establiment, Ester Huch, explica a NacióBerguedà que es tracta d'un servei que ja existia però que ara, en les circumstàncies actuals de confinament, s'ha decidit potenciar. "Si algun client ho necessitava per una qüestió de salut o mobilitat, li portàvem el llibre, no en fèiem una propaganda especial. En haver de tancar, i tenint en compte que seguim molt presents a les xarxes socials i hi ha molta canalla a casa que potser no sap com entretenir-se, hem volgut donar aquest servei", indica Huch. 

Per tal de "fomentar la lectura", la llibreria fa propostes a internet per a totes les edats. Pensant en petits i joves però també aquelles persones que vulguin fer un regal d'aniversari. "Estem molt contents de poder aportar el nostre granet de sorra i fer que els dies es facin més suportables amb lectures i entreteniments", assegura Ester Huch. De moment, la demanda ha estat sobretot dirigida als més petits que són a casa i fa dies que no tenen escola. Huch puntualitza que, entre els qui s'animen a comprar un llibre i que li portin a domicili, hi ha una mica de tot, "sobretot llibres per a nens i nenes". 

 
Arxivat a