Coronavirus: Economia

L'ADBerguedà inicia un cicle de formacions en línia sobre les mesures del Covid-19 per autònoms i empreses

L'advocat Ivan de San Nicolás explicarà el conjunt de mesures urgents per pal·liar els efectes econòmics i socials del coronavirus en quatre sessions informatives virtuals

per NacióBerguedà , 23 de març de 2020 a les 14:57 |
Imatge promocional de l'activitat en línia. | ADBerguedà
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Per donar resposta als dubtes dels autònoms i empreses del Berguedà, l'Agència de Desenvolupament del Berguedà ofereix 4 sessions informatives virtuals, on l'advocat Ivan de San Nicolás explicarà el conjunt de mesures urgents per pal·liar els efectes econòmics i socials del coronavirus, aprovades els darrers dies pel govern espanyol i la Generalitat de Catalunya.
 
El president de l'Agència, Lluís Vall considera que "la situació d'incertesa és d'una gran magnitud i que el que cal, ara mateix, és informar a la població; per això des de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà volem ser la finestra de comunicació a tot el teixit productiu, emprenedors, autònoms i empreses. Adaptant-nos a la situació, posem a disposició una eina online potent on mantenir contacte amb un expert que orientarà a totes les persones, per tal de poder preparar bé totes les mesures a prendre en els propers dies i mesos". Segons això, "veiem de vital importància informar bé abans de la presa de decisions, sempre amb l'horitzó de mitigar l'impacte econòmic i amb l'objectiu que, d'aquesta, també ens en sortirem", destaca Vall. 
 
Cada càpsula formativa durarà una hora i mitja i es realitzaran durant quatre dies consecutius d'aquesta setmana, iniciant el dilluns 23 de març. Aquestes formacions es desenvoluparan a través de la plataforma zoom.us. Aquest sistema permetrà als assistents a realitzar consultes directes al docent en relació a la seva situació i al tema tractat.
 
Cada una d'aquestes formacions està destinada a una temàtica en concret i les seves implicacions amb l'estat d'alarma actual. Seguretat Social; Hisenda; Ajudes i Línies de Crèdit; i Protecció de Dades i Teletreball seran els eixos temàtics a desenvolupar.
 
Per poder-hi accedir, és imprescindible registrar-se prèviament a través de la web www.adbergueda.cat.
 
Aquesta formació és gratuïta, ja que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, i s'emmarca dins el programa formatiu per emprenedors, autònoms i empreses que oferim de forma habitual des de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà. 

 

Participació