Dos morts per coronavirus a l'Hospital de Berga

La primera, és la d'una persona que va morir prèviament i de qui ara s'ha pogut confirmar que patia el virus; el segon òbit, correspon a un pacient diagnosticat

22 de març del 2020
Actualitzat a les 17:56h
Hospital Sant Bernabé de Berga (arxiu).
Hospital Sant Bernabé de Berga (arxiu). | Aida Morales

Hospital Sant Bernabé de Berga (arxiu). Foto: Aida Morales.


Dues morts per coronavirus a l'Hospital Sant Bernabé de Berga. Segons han assegurat fonts del CatSalut a NacióBerguedà, la primera de les morts és la d'una persona que va perdre la vida i que, segons han confirmat després les proves, tenia Covid-19. No s'ha concretat la data de la defunció. El segon òbit, és el d'un pacient ingressat al centre i diagnosticat amb coronavirus, que ha mort aquest dissabte.

El centre sanitari va informar ja ahir que s'havia produït un decés. "Hi ha una confirmació d'una mort anterior més el darrer que ja estava diagnosticat", han explicat les fonts del CatSalut.

Des de l'hospital comarcal, de moment, no han donat detalls sobre l'edat de les víctimes, o si patien patologies prèvies. 
 
L'Hospital Sant Bernabé té nou pacients i un professional ingressats que han donat positiu a la prova del coronavirus. També hi ha 11 professionals positius, que estan en règim d'aïllament i seguiment domiciliari, i una alta. 
 
Arxivat a