La Berga Trail i la Contracorrent, a l’espera de noves dates a causa del coronavirus

L’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà decideix ajornar les curses que estaven previstes de cara al mes de maig

20 de març del 2020
Actualitzat a les 17:22h
La Berga Trail (arxiu).
La Berga Trail (arxiu). | Josep Maria Montaner
El cap de setmana del 8, 9 i 10 de maig. Aquestes eren les dates que L’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà tenia previstes per celebrar la Berga Trail i la Contracorrent. Ara, però, davant la pandèmia de coronavirus que s’està vivint, els organitzadors han decidit ajornar les curses i les activitats paral·leles que estaven programades.

Tal com explica l’organització, aquesta mesura s’ha pres per contribuir a la contenció de Covid-19. “Lamentem les molèsties i inconvenients que aquest canvi de data pugui provocar a tots els inscrits, però ens atenim a les mesures de prevenció que s’estan prenent a nivell internacional”, asseguren els organitzadors.

En aquesta línia, l’organització explica que durant les pròximes setmanes treballaran per refer el programa del Mountain Weekend Berga Trail i donaran a conèixer la nova data.

Els Mountain Runners del Berguedà afegeixen que “apel·len a la responsabilitat de cadascú en aquest cas d’excepció”.

Una Berga Trail renovada

Una de les novetats d'enguany era un canvi radical de la Trail, a més d’incloure la Contracorrent, la cursa d’obstacles que preparen cada any els Castellers de Berga. També estava previst un concert i festa, el dissabte 9 de maig, entre altres activitats. 

Tal com va exposar l’organització fa uns mesos, l’objectiu de l’esdeveniment esportiu és “continuar sent un referent i oferir un cap de setmana farcit d'activitats i molt ambient per a tots els públics”.

Ara, i donades les circumstàncies actuals, caldrà esperar que els organitzadors comuniquin noves dates.
 
Arxivat a