VÍDEO Montse Venturós apel·la a la col·laboració ciutadana per aturar el virus: «és imprescindible quedar-se a casa»

L'alcaldessa de Berga avisa que la ciutat ha notat un repunt d'activitat els últims dies i reitera que cal complir les mesures preventives establertes contra la pandèmia

Redacció
20 de març del 2020
Actualitzat a les 17:16h
Montse Venturós durant el missatge en vídeo.
Montse Venturós durant el missatge en vídeo. | Aj. Berga


L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, ha emès un missatge adreçat als veïns i veïnes de la ciutat per prendre consciència col·lectiva de la situació d'emergència sanitària en la que ens trobem i per reiterar la importància de complir les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries i governamentals per aturar la pandèmia i reduir el període de confinament.Ahir l'Hospital Sant Bernabé va confirmar 10 positius per coronavirus al centre hospitalari, però aquest divendres la xifra s'ha enfilat a 19: vuit pacients i onze sanitaris. 
 
Venturós s’ha dirigit, especialment, a les persones grans i les persones vulnerables per recordar-los que cal reduir la mobilitat i realitzar aquells desplaçaments que siguin estrictament imprescindibles. En aquest sentit, ha recordat que l'àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Berga està a disposició d'aquelles persones que ho puguin necessitar i també ha esmentat la xarxa de voluntaris i voluntàries que s’ha posat en marxa al Berguedà. Es tracta d’una iniciativa solidària sorgida de la societat civil per realitzar aquelles tasques que no poden fer les persones en risc a causa del confinament.
 
L'alcaldessa també ha mostrat el seu agraïment a la tasca que està desenvolupant el personal sanitari, els serveis d'emergència i els cossos de seguretat, els treballadors i treballadores del servei de recollida de residus, el personal dels comerços encarregats de garantir el subministrament de productes de primera necessitat a la població i els mitjans de comunicació.
 
Per últim, Venturós, ha comentat que el consistori està treballant per establir un paquet de mesures per fer front a la situació actual que es concretarà properament.

 
Arxivat a