El Consell demana extremar precaucions amb el porta a porta i netejar el bujol abans i després de treure'l

Fonts de l'ens han apuntat que cal "desinfectar la nansa i la tapa rentant-les amb aigua i sabó i, si se'n disposa, amb líquid desinfectant"

Redacció
19 de març del 2020
Actualitzat a les 22:28h
Cubells i bosses del porta a porta.
Cubells i bosses del porta a porta. | Pilar Màrquez Ambròs
El Consell Comarcal del Berguedà demana extremar les precaucions en la recollida porta a porta. Per vetllar per la seguretat de tothom, el consell comarcal ha recomanat mantenir "la màxima higiene en els cubells abans i després de treure'ls al carrer". D'aquesta manera, es protegeix tant la gent que és a casa seva com el personal que fa la recollida porta a porta.

Fonts de l'ens han apuntat que cal "desinfectar la nansa i la tapa rentant-les amb aigua i sabó i, si se'n disposa, amb líquid desinfectant", i han recordat que "ajudar a minimitzar la propagació del virus és responsabilitat de tothom". 
 
Les persones que recullen els residus van equipades amb guants i mascareta, tot i així, es demana que "es mantinguin els cubells nets, netejant sobretot nanses i tapes". També es recomana "treure el cubell amb guants o amb un mocador de paper, per evitar el contacte directe".
 
"Volem fer arribar un agraïment especial al servei de recollida, al Berguedà, per la tasca que està fent en aquests moments complicats", han volgut subratllar des del consell comarcal.
 

Mesures de seguretat del porta a porta. Foto: Consell Comarcal del Berguedà

Arxivat a