VÍDEO Els veïns del carrer Salvador Espriu aplaudeixen des dels balcons la plantilla del porta a porta

L'empresa que porta a terme la recollida i la neteja viària a Berga ha agraït l'ovació dels ciutadans penjant-ne el vídeo a les xarxes

Redacció
19 de març del 2020
Actualitzat a les 17:24h
Aplaudiments al camió del porta a porta en ple confinament.
Aplaudiments al camió del porta a porta en ple confinament. | Vídeo

Aplaudiments al camió del porta a porta en ple confinament. Foto: Vídeo


El confinament, que suposa la limitació de moviments dels ciutadans per contenir la propagació del coronavirus, ha motivat alguns ciutadans a promoure ovacions massives des dels balcons per agrair la tasca als sanitaris, però també per donar les gràcies a altres treballadors que fan possibles alguns dels serveis bàsics i que permeten que la vida no es vegi trastocada més del compte en ple estat d'alarma. 

Els veïns del carrer Salvador Espriu de Berga han aplaudit aquesta setmana des dels balcons els treballadors del porta a porta. Tal com es pot veure a les imatges van fer-ho al pas del camió de recollida:
 
Des de Tractaments Ecològics, l'empresa que porta a terme la recollida i la neteja viària a Berga, s'ha agraït l'ovació dels ciutadans. "Des de Tractaments Ecològics, donar-vos les gràcies per l'agraïment que ens heu mostrat els veïns del carrer Salvador Espriu de Berga amb aquests moments tan difícils", ha piulat l'empresa. 
Arxivat a