VÍDEO Cercs impulsa una campanya a les xarxes socials per animar els veïns a quedar-se a casa

L'ajuntament anima els veïns a compartir històries i reptes a Instagram

18 de març del 2020
Actualitzat a les 18:58h
Una de les imatges de la campanya que inicia Cercs per entretenir els seus veïns.
Una de les imatges de la campanya que inicia Cercs per entretenir els seus veïns. | Cedida
L'Ajuntament de Cercs ha iniciat una campanya de comunicació a les xarxes socials amb el hashtag #emquedoacercs per animar els seus veïns a quedar-se a casa per combatre el coronavirus, tot compartint idees per passar el confinament de la millor manera possible. La campanya s'ha posat en marxa aquest dimecres amb el suport de vídeos de l'alcalde i del regidor de Cultura i Joventut, i s'allargarà fins que duri el confinament.
 
Des del consistori s'ha explicat que la campanya es materialitzarà a través de les xarxes socials de l'Ajuntament de Cercs, principalment a Instagram, tot i que també es compartirà a Facebook i a la web de l'Ajuntament. Consistirà en la publicació d'una imatge diària amb un missatge que evoqui situacions agradables que podem viure des de casa. 

A més d'això també es llança un repte que consisteix a animar a la gent a compartir, als seus stories d'Instagram, imatges o vídeos d'idees de les coses que estan fent aquests dies per fer més agradable i portable el confinament. 
 
Fonts del consistori han explicat que cada dia es compartirà una imatge "amb un missatge motivacional, per reflectir situacions quotidianes que ens fan sentir bé i que passen a dins de casa". I es proposa als veïns a participar-hi a través d'un repte; compartir imatges o vídeos del que podem fer aquests dies.
 
El regidor de Cultura i Joventut Jordi Ragués ha explicat que "participar-hi és molt senzill, només cal penjar una imatge o vídeo al nostre instagram en format stories acompanyant-ho dels hashtags #joemquedoacasa i #emquedoacercs i etiquetant el compte @ajcercs, alhora que es repten altres persones a què també participin en la iniciativa".

L'alcalde de Cercs, Jesús Calderer, ha afegit que "alhora que es fa aquesta campanya de sensibilització, estarem fent poble i ens donarem escalf els uns als altres, en la distància, però amb la proximitat que a dia d'avui ens permeten les xarxes socials". 
 
 

Cartell de la campanya perquè la gent de Cercs es quedi a casa. Foto: Cedida