Diferents municipis del Berguedà desinfecten els seus espais públics pel coronavirus

Gironella, Puig-reig i Avià són algunes de les poblacions que han optat per portar a terme tasques de neteja en diferents espais públics

18 de març del 2020
Actualitzat a les 21:20h
Tasques de desinfecció al municipi de Puig-Reig.
Tasques de desinfecció al municipi de Puig-Reig. | Aj. de Puig-Reig
Els serveis de neteja estan portant a terme tasques de desinfecció dels espais públics, com ara carrers, places, parcs i equipaments, en diferents municipis del Berguedà. Gironella, Puig-Reig i Avià són exemple d’algunes de les poblacions de la comarca que han optat per realitzar aquestes actuacions de neteja, que tenen com a objectiu evitar la propagació del Covid-19.

L’Ajuntament de Puig-Reig explica que “la mesura pretén combatre l’emergència sanitària actual”. Des del consistori recorden a la ciutadana que és “elemental” seguir la recomanació de quedar-se a casa i sortir “només en casos imprescindibles”.
 

Tasques de desinfecció al municipi de Puig-Reig. Foto: Aj. de Puig-Reig


L’Ajuntament de Gironella, que també ha adoptat la mesura, assegura que seguirà treballant per “poder garantir la salubritat pública, desinfectant intensament els equipaments i carrers del municipi”.
 

Tasques de desinfecció al municipi de Gironella. Foto: Aj. de Gironella


A Berga, l'Ajuntament ha reforçat les tasques de neteja viària a les voreres i altre mobiliari urbà dels diferents carrers de la ciutat, per bé que de moment no hi ha hagut tasques de desinfecció. La policia local va clausurar, entre dilluns i ahir, els 25 parcs infantils de la ciutat pel coronavirus.