El Berguedà continua aquest dimarts sense cap cas confirmat de coronavirus

Fonts de l'hospital han admès en les últimes hores a aquest diari que hi ha uns tres casos de persones ingressades al centre de manera preventiva

17 de març del 2020
Actualitzat a les 19:48h
Hospital Sant Bernabé de Berga (arxiu).
Hospital Sant Bernabé de Berga (arxiu). | Aida Morales

Hospital Sant Bernabé de Berga. Foto: Aida Morales.


Al Berguedà no hi ha cap positiu de coronavirus (Covid-19). Ho ha assegurat l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, a NacióBerguedà aquest dimarts pocs minuts abans de les 2 de la tarda.  

Fonts de l'hospital han admès en les últimes hores a aquest diari que hi ha uns tres casos de persones ingressades al centre de manera preventiva amb les quals s'ha procedit a aplicar el protocol del coronavirus. No obstant això, les fonts oficials reiteren per diversos canals consultats que fins ara no s'ha confirmat cap positiu. 

Venturós ha destacat la importància del confinament i que la població segueixi les recomanacions de les autoritats sanitàries per evitar el risc de propagació de la malaltia.

El Servei Català de Salut va confirmar a aquest diari ahir que hi ha 72 sanitaris de CatSalut en quarantena entre el Bages i el Berguedà. Al Bages fins ara hi ha quatre positius, i a Solsona aquest dilluns l'alcalde va fer públic que se n'havia detectat un. 

Arxivat a