Les proves i visites no urgents, ajornades a l'hospital i als CAPs del Berguedà

Fonts oficials han assegurat aquest migdia a aquest diari que al Sant Bernabé "fins ara no hi ha cap cas confirmat"

17 de març del 2020
Actualitzat a la 13:40h
Hospital Sant Bernabé de Berga (arxiu).
Hospital Sant Bernabé de Berga (arxiu). | Aida Morales
Hospitals i CAP han reprogramat proves, visites i operacions no urgents a causa del coronavirus. El sistema sanitari català porta dies reorganitzant-se per fer front a la pandèmia i els centres de la comarca no en són una excepció. Des de l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga han reiterat aquest dimarts que "tothom que aquests dies tingués proves, visites o intervencions", ha de contactar amb el centre abans d'anar-hi.

Des de divendres passat, "s'ha suspès l'activitat no urgent per tenir els equips 100% activitats per l'alerta del covid-19", informen. 

L'Hospital de Berga va restringir ja la setmana passada les visites als pacients, i el centre només permet un acompanyant per persona. 

Fonts oficials han assegurat aquest migdia a NacióBerguedà que a l'hospital "fins ara no hi ha cap cas confirmat". Amb tot, ahir el propi Servei de Salut va confirmar a aquest diari que hi ha 72 sanitaris de Catsalut en quarantena entre el Bages i el Berguedà. 

Els CAPs del Berguedà també estan aplicant mesures per evitar exposar el màxim de pacients i professionals a possibles contagis, garantint les necessitats assistencials. Els professionals han reprogramat visites i en alguns casos han fet atenció telefònica als pacients. 
 


Arxivat a