Troben verí per a gats a la zona dels horts propers al camp de futbol de Cal Rosal

El verí hauria afectat animals domèstics i fauna salvatge, segons fonts dels Agents Rurals

17 de març del 2020
Actualitzat a les 11:21h
Actuació dels Agents Rurals amb el suport de la gossa Lia, del Grup Especial Caní, en la tasca de detecció.
Actuació dels Agents Rurals amb el suport de la gossa Lia, del Grup Especial Caní, en la tasca de detecció. | Agents Rurals
Els Agents Rurals i la unitat de Medi Ambient dels Mossos d'Esquadra investiga des de la setmana passada la presència d'esquers amb verí per a animals als horts que hi ha a prop del camp de futbol de Cal Rosal. El verí hauria afectat animals domèstics i fauna salvatge, segons els Agents Rurals. A la zona hi ha nombrosos colònies de gats. 

L'actuació dels Agents Rurals ha comptat amb el suport amb el suport de la gossa Lia, del Grup Especial Caní, en la tasca de detecció.
Almenys una veïna de Cal Rosal ha denunciat al consistori que va haver d'ingressar la seva gossa a una clínica veterinària després de passejar per aquesta zona. Veïns de l'àrea van explicar dies abans a les xarxes socials que havien trobat llaunes sospitoses amb menjar per a gats barrejats amb substàncies vermelles que podrien ser verí. 

L'Ajuntament d'Olvan treballa des de fa mesos, segons expliquen fonts municipals, per aconseguir subvencions que li permetin poder esterilitzar els gats de diverses colònies del municipi, i aposten per fer un seguit de campanyes informatives perquè tothom posi xip als animals domèstics. 
Arxivat a