coronavirus

Se suspèn el servei de les deixalleries del Berguedà

Tampoc no funcionarà el servei de deixalleria mòbil que va recorrent els municipis de la comarca ni la recollida de voluminosos

per NacióBerguedà , 17 de març de 2020 a les 09:00 |
Deixalleria al Berguedà (arxiu). | CC Berguedà
El Berguedà suspèn el servei de deixalleries a causa de l'actual emergència sanitària. Tant el servei de deixalleria mòbil com les tres deixalleries fixes no funcionaran fins a nou avís, a causa del coronavirus (covid-19). Les deixalleries fixes de Guardiola de Berguedà, Berga i Puig-reig no s'obriran a partir d'avui dimarts.

Tampoc no funcionarà el servei de deixalleria mòbil que va recorrent els municipis de la comarca. Segons ha informat el Consell Comarcal del Berguedà, quan la situació es normalitzi s'informarà de la seva reobertura.


El servei de recollida de voluminosos, a demanda, també queda anul·lat fins a nova ordre.

Per altra banda, els punts d'atenció al públic del porta a porta resten tancats als 12 municipis del Berguedà que tenen aquest sistema de recollida de residus, per tant, no es reparteixen bosses. Si algú es queda sense bosses en els propers dies o setmanes, "se'n poden comprar de la fracció adequada o, per al rebuig i envasos, utilitzar-ne de plàstic i identificar-les", han indicat fonts comarcals.  


Grup Horitzó no recollirà la roba usada dels contenidors taronges

El Grup Horitzó paralitza fins a nou avís la recollida de roba usada als seus contenidors del Berguedà. Els responsables de l'entitat han demanat aquest dilluns que tothom guardi la roba a casa fins que les condicions sanitàries permetin de nou les donacions. Per qualsevol incidència referent als contenidors s'ha habilitat el telèfon de contacte 660 191 076.

 

Participació