Alba Camps, alcaldessa accidental de Puig-reig per un problema de salut de l'alcalde

Josep Maria Altarriba pateix un problema de salut que el mantindrà uns dies apartat de la vida familiar i pública, però que no té res a veure amb el coronavirus

15 de març del 2020
Actualitzat a les 14:44h
Alba Camps, delegada del Govern i ara alcaldessa accidental de Puig-reig (arxiu).
Alba Camps, delegada del Govern i ara alcaldessa accidental de Puig-reig (arxiu). | ACN
La delegada del Govern i regidora de Serveis socials i ciutadania de Puig-reig Alba Camps, alcaldessa accidental de Puig-reig per un problema de salut de l'alcalde Josep Maria Altarriba. 

L'alcalde Josep Maria Altarriba ha explicat a NacióBerguedà que pateix un problema de salut que el mantindrà uns dies apartat de la vida familiar i pública, però que no té res a veure amb el coronavirus (covid-19). "Espero que no siguin gaires dies", ha dit. De moment, Altarriba es troba ingressat a l'hospital per tal de poder resoldre aquest problema. 

Per tal d'evitar "especulacions innecessàries", l'alcalde també ha fet públic aquest diumenge un comunicat per a la població de Puig-reig. 

"Davant les preguntes que us feu referents a la meva situació i per evitar especulacions innecessàries, vull aclarir que en aquest moment estic patint un problema de salut important (no té res a veure amb el covid-19) que em mantindrà apartat de la vida pública i familiar durant un cert temps", ha afirmat al comunicat.

"Estem vivint uns moments molt complicats tan a nivell local com global i em sap molt de greu no poder ser aquí per gestionar-ho amb tots vosaltres, però el nostre equip de l’Ajuntament, treballadors, regidors i equip de govern, està gestionant l'emergència de forma immillorable amb les eines de que disposem. Malgrat no ser-hi, de moment i mentre la situació personal m’ho permeti, l'equip em manté al corrent dels esdeveniments i de la situació en cada moment", ha indicat.

"Si tots prenem les mesures adequades l'emergència aviat serà només un record", ha afegit al text.
 

L'alcalde Josep Maria Altarriba, acompanyat d'Alba Camps, en una reunió d'alcaldes (arxiu). Foto: Pilar Màrquez Ambròs