Marc Coma està a un pas de la victòria a Abu Dhabi

El pilot d'Avià assegura que la cursa està essent “extremadament dura”, sobretot per les altes temperatures

Redacció
01 d'abril del 2015
Actualitzat a les 19:05h
El pilot d'Avià, Marc Coma, al ral·li d'Abu Dhabi
El pilot d'Avià, Marc Coma, al ral·li d'Abu Dhabi | AVM

El pilot d'Avià, Marc Coma, al ral·li d'Abu Dhabi Foto: AVM


El pilot d'Avià, Marc Coma, està a un pas de guanyar el ral·li de l'Abu Dhabi Desert Challenge 2015, la primera de les curses del Campionat del Món de Ral·lis Cross-Country. Amb l'etapa d'aquest dimecres, en què ha acabat en segona posició, el berguedà ha aconseguit ampliar el seu avantatge de cara a la classificació general, que està liderant amb gairebé 12 minuts d'avantatge respecte del segon classificat, Sam Sunderland. 

Davant d'això, i si no comet cap error, tot sembla indicar que Coma es proclamarà aquest dijous el campió del ral·li de l'Emirat Àrab. No obstant, el pilot haurà de superar amb èxit els últims 371 quilòmetres, 234 dels quals cronometrats, en una etapa que serà decisiva a través del desert. 

Pel que fa a l'etapa d'aquest dimecres, Coma ha començat des de la cinquena posició, tot i que ha anat guanyant distàncies i ha atrapat el conjunt de pilots que el precedien. En total, el d'Avià ha finalitzat l'etapa especial en tres hores, 43 minuts i 24 segons, a només 10 segons del guanyador del tram, Matthias Walkner.

“Ha estat una etapa extramadament difícil”, ha declarat el berguedà després de la cursa. Segons ha afirmat, “era com un forn”, amb temperatures que superaven els 43ºC, i aquesta ha estat una gran dificultat que ha afectat tots els pilots.