La General tanca portes aquest cap de setmana pel coronavirus

És l'única discoteca-local de la ciutat de Berga que cobreix la franja horària de 3 a 6 de la matinada

13 de març del 2020
Actualitzat a les 15:57h
La sala de festes La General va inaugurar una nova etapa al novembre (arxiu).
La sala de festes La General va inaugurar una nova etapa al novembre (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
Amb motiu de les recents mesures anunciades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, relatives a la prevenció del covid-19, la sala La General romandrà tancada aquest cap de setmana, segons ha fet públic la pròpia sala.

La General té un aforament per a 400 persones i s'havia arribat a plantejar obrir només per un terç de l'aforament. Finalment, ha pres la decisió de tancar. És l'única discoteca-local de la ciutat de Berga que cobreix la franja horària de 3 a 6 de la matinada.

Els responsables de la sala han assegurat que "assumint la nostra fracció de responsabilitat social i per tal de donar seguiment i reforçar les mesures adoptades en contra de la propagació del covid-19, posem en pausa qualsevol activitat programada per als propers dies i la pròpia obertura del local". 

Tot i que la sala compleix els requisits per a romandre oberta amb restriccions en l'aforament, l'equip de La General, considera que "la situació és excepcional i cal contribuir des de tots els àmbits a millorar les condicions sanitàries". 



Arxivat a