La Berga-Rasos-Berga assumirà el nom de Memorial Xavi Batriu a partir d'aquest 2020

El club ha recordat en un missatge a les xarxes socials la forta implicació de Batriu en la tradicional prova berguedana

13 de març del 2020
Actualitzat a les 17:08h
Sortida de la Berga-Rasos-Berga.
Sortida de la Berga-Rasos-Berga. | Berga
La Berga - Rasos - Berga es rebatejarà amb el nom de BRB - Memorial Xavi Batriu des d'aquest 2020. Així ho han anunciat des del Club d'Esquí Berguedà (CEB). L'esportista berguedà i bomber Xavi Batriu va morir en caure del pont de la Rodonella aquest febrer en un desafortunat accident.

El club ha recordat en un missatge a les xarxes socials la forta implicació de Batriu en la tradicional prova berguedana: "Tot homenatge és poc. Mai podrem agrair-te tot el que has fet per la Berga-Rasos-Berga. Mentre la guanyaves, quan ens ajudaves a marcar a les 6 del matí perquè no faltés de res, col·laborant any rere any juntament amb la teva família. Veient-te baixar com un cabirol, gaudint de la teva terra, de les teves muntanyes, t'has fet teu aquest meravellós recorregut. Un recorregut que ningú coneix tant com tu. Per això, i per molt més, a partir d'aquest moment sempre en seràs el protagonista".
 
La Berga-Rasos-Berga – Memorial Xavi Batriu, una prova de  26 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell positiu, està previst que es disputi el pròxim 7 de juny.