Ginkgo ajorna la caminada contra el càncer infantil a Berga a causa del coronavirus

Estava prevista per aquest pròxim diumenge 15 de març

12 de març del 2020
Actualitzat a les 19:13h
El regidor de Drets Socials de Berga, Ivan Sànchez, i  la presidenta de Ginkgo, Aurora Fernández, en la presentació de l'acte, fa uns dies.
El regidor de Drets Socials de Berga, Ivan Sànchez, i la presidenta de Ginkgo, Aurora Fernández, en la presentació de l'acte, fa uns dies. | Pilar Màrquez Ambròs
L'Associació Ginkgo-Apac del Berguedà ha anunciat la decisió d'ajornar fins més endavant la quarta edició de la caminada solidària "Pas a Pas" que hi havia prevista per aquest pròxim diumenge 15 de març. La suspensió s'ha acordat en consonància amb l'Ajuntament de Berga per atendre les mesures de la Generalitat per evitar la propagació del coronavirus. 
 
El consistori ha suspès fins a una quinzena d'activitats i ha tancat equipaments municipals pel coronavirus, segons ha informat el Govern de Berga a primera hora d'aquesta tarda. 

Ginkgo confiava en superar les 700 persones de participació i havia previst més activitats paral·leles que mai amb l'actuació dels gegants de la Font del Ros, animació, hip hop i un esmorzar popular a càrrec de la UBIC - Berga Comercial. 

Arxivat a