El Teatre Patronat de Berga cancel·la la projecció de la pel·lícula «Parásitos» d'aquest cap de setmana

Qui tenia l'entrada comprada, podrà veure la pel·lícula quan torni a programar-se, o bé podrà recuperar els diners

Redacció
12 de març del 2020
Actualitzat a les 14:35h
Teatre Patronat de Berga (arxiu).
Teatre Patronat de Berga (arxiu). | Cine 9,5mm
Gisaengchung -en castellà, Parásitos- va ser la gran triomfadora de la nit dels Oscars. El Teatre Patronat de Berga n'havia programat la projecció per aquest cap de setmana però ha hagut de cancel·lar-la per pal·liar els efectes que el Coronavirus està tenint a Catalunya i a Espanya. 

Els responsables de la gestió de l'activitat de cinema al Teatre Patronat, Cine 9,5 mm, han explicat en un comunicat que qui tenia l'entrada comprada, podrà veure la pel·lícula quan torni a programar-se en noves dates encara per confirmar o bé podrà recuperar els diners a taquilla quan el cinema recuperi la normalitat. 

La projecció s'havia de fer en tres sessions: dissabte a dos quarts de 10 del vespre, i diumenge a les 6 de la tarda i a dos quarts de 9 del vespre.

La pel·lícula del coreà Bong Joon-ho va fer història a la nit dels premis de l'Acadèmia de Hollywood en ser la primera pel·lícula de parla no anglesa en guanyar el premi a millor pel·lícula -també va guanyar el de millor film internacional, així com el de millor director i millor guió original-.

 

Cartell on s'anuncia que es cancel·la la funció al Patronat i que s'ha difós per les xarxes socials.

Arxivat a