La Fira de Maig amplia el termini d'inscripció fins el 10 d'abril

L'esdeveniment es troba al 80% de l'ocupació de l'any passat

Redacció
01 d'abril del 2015
Actualitzat el 29 d'abril a les 10:28h

Fira de Maig de Berga Foto: ADBerguedà


Després de gairebé un mes amb les inscripcions obertes, la Fira de Maig de Berga ja ha aconseguit arribar al 80% de l'ocupació de l'any passat, una xifra que engloba les 117 empreses que ja s'hi han apuntat. No obstant això, i per tal d'acabar d'augmentar el nombre d'expositors, l'Agència de Desenvolupament del Berguedà (ADBerguedà) i l'Ajuntament de Berga han decidit allargar fins el 10 d'abril el període de contractació dels estands i parcel·les. 

Segons han remarcat, l'any passat hi va haver un total de 148 expositors, un nombre molt significatiu que, aquest any, també s'espera assolir. De fet, la decisió d'allargar el termini va venir després de la petició d'algunes firmes expositores que, pel fet de tenir Setmana Santa pel mig, no havien disposat de temps suficient per a realitzar tots els tràmits. 

Aquest any, a més, tots els estands disposen d'un 15% de descompte. Una iniciativa que, segons va explicar a NacióBerguedà la responsable de Comerç de l'ADBerguedà, Carme Padrós, es va tirar endavant per “motivar” les empreses i fer més assequible la seva presència i promoció. 

La Fira de l'1 de Maig a Berga és un certamen d'origen agrícola i ramader que, actualment, es complementa amb estands i parcel·les de tots els sectors de l'economia berguedana. Com en edicions anteriors, aquesta fira es dividirà en nou espais, conformats pel d'entitats, d'innovació i emprenedors, industrial i de serveis, de turisme i agroalimentari, d'automoció, agrícola, d'artesania, d'exhibicions, i lúdic i d'oci. 
Arxivat a