L'Hospital de Berga restringeix les visites als pacients a causa del coronavirus

Si bé fins ara no hi havia límit en aquest aspecte, ara el centre permet un acompanyant per pacient

11 de març del 2020
Actualitzat a les 19:03h
Hospital Comarcal Sant Bernabé.
Hospital Comarcal Sant Bernabé. | HCSB
L'Hospital Sant Bernabé de Berga ha decidit restringir les visites als pacients del centre a causa del coronavirus. D'aquesta manera, si fins ara no hi havia límit en aquest aspecte, ara només es permet un acompanyant per persona. La mesura ha estat anunciada aquest dimecres acompanyada de la difusió a través de cartells informatius i l'avís a familiars de pacients i a les xarxes socials. Aquesta mesura ja ha estat presa per hospitals com el de Sant Pau, el Parc Taulí de Sabadell, l'Hospital de Terrassa i algun de la demarcació de Girona.

Segons ha pogut confirmar NacióBerguedà de fonts del centre hospitalari, aquesta decisió s'aplica en consonància de l'objectiu del Departament de Salut, que es centra en la contenció del coronavirus, i es porta a terme "en la línia del que estan fent molts altres centres".

Des del mateix Hospital també fan una crida a què "no es visiti la persona malalta" si s'ha estat en les darreres setmanes en zones de risc, o si es pateix febre, tos o malestar general. I es demana que tothom procedeixi a rentar-se les mans en arribar al centre i en sortir-ne. 

Les mesures són, de moment, estrictament preventives. El departament de Salut ha confirmat aquest matí, com ja va fer també ahir, que la comarca del Berguedà continua sense registrar casos de coronavirus, malgrat l'increment general d'afectats en territori català i espanyol.
 

Cartell de prevenció sobre el coronavirus a l'Hospital de Berga. Foto: Cedida

Arxivat a