La JERC de Berga es reconstitueix perquè vol ser el «pal de paller» del jovent independentista

Les joventuts d'ERC conformen la seva executiva amb Aleix Camprubí, Anca Maria Bejan i Aniol Colillas al capdavant

Redacció
01 d'abril del 2015
Actualitzat a les 19:42h

Local d'ERC a Berga Foto: Pere Gendrau


Després de mesos de feina, tot i que diversos anys d'inactivitat, la branca juvenil d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) s'ha tornat a constituir a la capital del Berguedà. Ho han fet aquest dimarts, amb l'objectiu de ser el “pal de paller de la joventut independentista” de la comarca, segons han informat en un comunicat.

En aquesta reunió es van posar els pilars de l'executiva de Berga, amb Aleix Camprubí com a portaveu; Anca Maria Bejan com a secretària d'organització i finances, i Aniol Colillas com a secretari de comunicació i imatge. A partir d'aquí, la JERC de Berga espera ampliar l'executiva amb nous membres i poder, de cara al mes que ve, realitzar una presentació oficial. 

“Ens constituïm perquè creiem que el jovent independentista i d'esquerres al Berguedà tenia una mancança”, ha declarat Camprubí en referència a la sectorial juvenil que impulsen. En aquest sentit, ha assegurat que, amb el retorn de la JERC, molts joves tornaran a tenir un “punt de referència” on poder fer aportacions de caràcter social i polític. D'altra banda, ha indicat que la voluntat de tots els membres és “promoure el màxim grau de debat i treball”, per tal d'enriquir, finalment, les bases pràctiques i teòriques de l'independentisme, així com construir un nou país “lliure, igualitari i net de corrupció”. 
Arxivat a