El Berguedà posa al dia la guia de serveis per a persones amb diversitat funcional

La primera versió es va presentar el 2014

Redacció
11 de març del 2020
Actualitzat a les 12:47h
Bàsquet inclusiu al Berguedà.
Bàsquet inclusiu al Berguedà. | CC Berguedà
El Consell Comarcal del Berguedà ha actualitzat la guia  d'entitats i serveis per a persones amb diversitat funcional de la comarca. 
 
Des de l'ens han assegurat que la nova guia s'ha posat al dia "per fer-la més funcional i seguint els criteris acordats amb les entitats i serveis". El principal canvi és que ara es poden trobar els serveis i entitats organitzats per tipus de diversitat. També s'ha facilitat la consulta diferenciant colors i posant unes etiquetes definitòries del servei que ofereix aquella entitat. Aquell que vulgui la guia en paper la pot demanar al Consell Comarcal del Berguedà.
 
La guia "és un instrument de consulta de les entitats i serveis per a persones amb diversitat funcional i malalties cròniques". Alhora que també ha de servir per donar a conèixer "la important tasca social que desenvolupen les persones que formen part d'aquestes entitats i serveis", han afirmat fonts del Consell. 
 
La primera versió de la guia es va presentar el 2014, se'n va fer una actualització el 2016 i, ara se'n fa una versió millorada.