Es posen a la venda les entrades anticipades per l'esperat concert d'Obeses amb la Cobla Berga Jove

L'espectacle pujarà a l'escenari el pròxim 25 d'abril al Pavelló Vell de Berga amb un aforament màxim de 980 persones

11 de març del 2020
Actualitzat a les 12:54h
L'espectacle d'Obeses amb la Cobla Berga Jove (arxiu).
L'espectacle d'Obeses amb la Cobla Berga Jove (arxiu). | ACN
Les entrades anticipades per l'esperat concert a la capital berguedana d'Obeses amb la Cobla Berga Jove ja són a la venda. Es poden adquirir a l'Oficina de Turisme, l'Oficina Jove del Berguedà, el Bar del Pepe, l'Oiko, l'Escola Municipal de Música de Berga (EMMB), i el bar Dickens. El concert tindrà lloc el 25 d'abril, a partir de les 11 del vespre, al Pavelló Vell de Berga en el marc de la programació cultural de primavera de la ciutat.

L'aforament del Pavelló Vell és de 980 persones. Ara, s'han posat a la venda un total de 880 entrades anticipades i n'hi haurà 100 disponibles a taquilla. 

El servei de venda anticipada d'entrades estarà disponible fins al 23 d'abril. Cada entrada que es compri amb antelació costarà 15 euros, mentre que el cost de les entrades a taquilla, que es posaran a la venda des d'una hora abans de l'espectacle, se situarà als 20 euros.

La possibilitat de la venda online, perquè gent de fora pugui comprar entrades està en estudi, segons fonts de la Cobla Berga Jove. 
   
A principis del 2019, Arnau Tordera, cantant i líder d'Obeses, va rebre un missatge directe per Twitter de Lluís Gual, tenora de la Cobla Berga Jove, en què li proposava fer algun tipus de col·laboració. Aquell germen, es va acabar convertint en un espectacle en el que l'eclecticisme del quartet contemporani osonenc, la singularitat de la cobla i les veus del Cor d'Obeses s'uneixen per oferir un repertori que casa dos mons suposadament oposats: la música moderna i la sardana. 
 
Després de portar-lo al festival Amb So de Cobla, que el va coproduir, i a la Fira Mediterrània, on van esgotar entrades, aquest 2020 han iniciat una gira de quatre concerts, amb la qual ja han passat pel Teatre-Auditori de Sant Cugat, i que els portarà properament a Vic, Berga i Vilafranca. 
Arxivat a