El Consell atorga beques per participar en camps de treball internacionals

Hi poden optar joves d'entre 18 i 30 anys i amb residència al Berguedà

Redacció
09 de març del 2020
Actualitzat a les 17:51h
Presentació de les beques al Pavelló de Suècia.
Presentació de les beques al Pavelló de Suècia. | CC Berguedà
El Consell Comarcal del Berguedà ha presentat recentment el programa Estiu de voluntariat per participar en camps de treball internacionals. Els joves podran presentar les sol·licituds, a partir de 16 de març, per optar a beques de fins a 800 euros. El conseller comarcal de Joventut, Abel Garcia, va ser l'encarregat de presentar el programa davant d'una cinquantena de persones al Pavelló de Suècia a finals de febrer. 

Segons va explicar, per poder optar a les beques s'ha de tenir entre 18 i 30 anys, en el moment de començar el camp de treball, i tenir la residència al Berguedà. Enguany, el nivell d'anglès puntua per obtenir la beca, però no és indispensable. 
 
Estiu de voluntariat, que compta amb la col·laboració de la Caixa, permet gaudir d'experiències en camps de treball internacionals als joves de la comarca des de fa dos anys. L'any 2019 van participar-hi 15 joves. Van prendre'n part 13 noies i 2 nois que van estar en camps de treball de 12 països diferents. El Servei Civil Internacional és qui gestiona tota la logística i contacte amb els diferents camps de treball.
 
Tota la informació i la documentació es pot trobar a www.bergueda.cat/estiuvoluntariat