El passacarrers de la Patum Infantil canvia d'itinerari i sortirà des del local de joves

Des d'aquest dilluns i fins el 22 de març, es mantindran obertes les inscripcions en línia per formar part d'alguna de les comparses

09 de març del 2020
Actualitzat a la 13:53h
L'Àliga de la Patum Infantil (arxiu).
L'Àliga de la Patum Infantil (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
Des de l'Associació de la Patum Infantil de Berga, treballen des de fa mesos per realitzar la celebració de la festa d'enguany, el 12 de juny. Aquest dilluns han anunciat que hi haurà canvis destacats. El divendres, el passacarrers no es farà com els altres anys en què es sortia del Pavelló Vell, sinó que sortirà des del local de joves de Berga, ja que l'Ajuntament de Berga cedeix l'espai per poder-hi deixar les comparses la nit abans de la festa. 

Des del local de joves, situat al carrer mossèn Espel, el passacarrers infantil, que serà amb música però sense foc, farà un salt complert a l'Hospital Sant Bernabé, amb l'excepció dels Plens, i es dirigirà a la plaça de Sant Joan on la majoria de comparses tornaran a saltar.

De la plaça de Sant Joan a la plaça de Sant Pere, les guites encendran el foc dels fuets i es pujarà pel Carrer Major a ritme dels Tirabols. 

 
La Patum Infantil ha anunciat les noves dates d'inscripció programades per aquest any.

Des d'aquest dilluns i fins el 22 de març, es mantindran obertes les inscripcions en línia per formar part d'alguna de les comparses. Per apuntar-s'hi, cal accedir a aquest enllaç del web. Posteriorment, el 28 de març es procedirà a les inscripcions presencials, al local dels Castellers. Des del 30 de març al 4 d'abril es podrà entregar la documentació necessària a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), als baixos del consistori. 

Així mateix, el 18 d'abril hi haurà un curset de foc al Cine Catalunya, i el 4 de juny hi haurà l'assaig general a la residència de les Germanetes. 
Arxivat a