El Berguedà porta 56 escolars a la final catalana de cros escolar a Moja

Entre els atletes berguedans destaquen la figura de Biel Vázquez, actual campió català de cros federat i escolar; i Aina Civil, l'actual subcampiona escolar

07 de març del 2020
Actualitzat a les 19:19h
Els nens i nenes del Berguedà que disputaran la final catalana de cros escolar.
Els nens i nenes del Berguedà que disputaran la final catalana de cros escolar. | Cedida
Uns 1.500 joves de Catalunya, representant els seus respectius consells esportius, participaran aquest diumenge en la final catalana de cros escolar a Moja (Olèrdola) en les categories juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí. Al Berguedà, han estat seleccionats 56 escolars després de la puntuació aconseguida en les quatre proves de cros celebrades a la comarca: a Berga, Bagà, Gironella i el campionat comarcal disputat a Avià. 

Estaran a les ordres del seleccionador Alfons López i de l’entrenadora Sandra Hernández; també es desplaçarà Ivan camps com a entrenador i Lluís Bartoló com a delegat de l’equip. Els nens i nenes han pogut gaudir durant aquest mes de quatre entraments preparatius sota la supervisió del Consell Comarcal del Berguedà i el Consell Esportiu del Berguedà. 

Entre els atletes berguedans destaquen la figura de Biel Vázquez, actual campió català de cros federat i escolar; Aina Civil, actual subcampiona escolar; Pau Sistach quart fa dos anys; i Oriol Cunill, cinquè l'any passat, entre d'altres.
 

Els nens i nenes han pogut gaudir durant aquest mes de quatre entraments preparatius sota la supervisió del Consell Comarcal del Berguedà i el Consell Esportiu del Berguedà. Foto: Cedida