Horrorland guanya el premi a millor esdeveniment de terror del 2019 i millor atracció als Horror Awards

El parc de terror de Cercs s'endú el guardó a millor atracció per Survival Maze i també guanya el segon i tercer premi per la Tèrmica 2.0. i per Psycho Xtreme

06 de març del 2020
Actualitzat a les 19:54h
Els directors d'Horrorland Park amb els premis dels Horror Awards.
Els directors d'Horrorland Park amb els premis dels Horror Awards. | Horrorland
L'Horrorland Park de Cercs ha guanyat el premi com a millor esdeveniment de terror 2019 a la segona edició dels Horror Awards, que organitza la plataforma OcioTerror. Horrorland també s'ha emportat el premi a la millor atracció per Survival Maze i el segon i tercer premi per la Tèrmica 2.0. i per Psycho Xtreme, respectivament. 

Survival Maze va ser una de les novetats més aclamades de la segona temporada del parc de terror, un videojoc en primera persona en què els participants havien de sobreviure en un laberint amb els pitjors assassins. La nova extrem room Psycho Extreme, que també ha estat guardonada, era una altra de les noves atraccions que proposava el parc durant la segona temporada, que entre els mesos d'octubre i novembre va aconseguir sumar 25.380 visitants.  

El parc del terror de Cercs ha anunciat els premis a les xarxes socials aquest divendres, tot recordant que, a hores d'ara, segueixen treballant intensament "per sorprendre de nou el Halloween de 2020".



L'única categoria on Horrorland no ha aconseguit premi ha estat la de millor escape room de terror, que ha anat a parar a la Inmobiliaria de Insidious Escape Room. En aquest categoria, però, també hi ha hagut un premi pel Berguedà: concretament, per a Camping de l'empresa Insomnia Corporation, que s'ha endut la tercera posició. El segon lloc ha estat per Codexcape Escape Room.
Arxivat a