Olvan aprofita les vacances de Setmana Santa per fer millores a l’escola

Es millorarà l’aïllament de les finestres, s’instal·laran persianes d’alumini i es renovarà part del material esportiu

Redacció
31 de març del 2015
Actualitzat a les 16:27h
Escola d'Olvan
Escola d'Olvan | Ajuntament

L’Ajuntament d’Olvan invertirà, d’ara fins l’estiu, més de 40.000 euros en millores a l’escola del municipi. De fet, les obres han començat durant aquesta Setmana Santa, i consistiran en canviar els tancaments de les finestres de l’aula d’informàtica, del despatx de Direcció i serveis administratius, i del passadís d’accés a aquesta part de l’escola. 

 
A més, i segons ha informat l’Ajuntament, també es canviaran les finestres de fusta per unes de més noves d’alumini, un fet que permetrà un major aïllament, i s’instal·laran persianes d’alumini a l’aula dels miralls i a la de cicle superior. Durant les vacances d’estiu, d’altra banda, es té previst que també es renovin les finestres de tota la façana sud de l’edifici. 

En total, més de 40.000 euros provinents d’una subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona, que ajudaran a millorar l’aïllament i el confort dels mestres i alumnes, així com un estalvi energètic important del cost de la calefacció. 

D’altra banda, aquesta setmana també s’estan substituint les cistelles de bàsquet del pati del centre, on també s’instal·larà una taula de tennis taula. Segons l’Ajuntament, el canvi de material ha estat possible gràcies a l’Àrea d’Esports de la Diputació.