Berga obre el període d'inscripció per posar parades per la diada de Sant Jordi

Les sol•licituds es poden fer mitjançant una instància específica fins al 31 de març

Redacció
03 de març del 2020
Actualitzat a les 17:44h
Una parada de roses a Berga (arxiu).
Una parada de roses a Berga (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
L’Ajuntament de Berga ha obert el termini per sol·licitar l’ocupació de la via pública durant la diada de Sant Jordi d’enguany. El consistori informa que les persones o entitats que estiguin interessades a disposar d’una parada o estand per vendre roses i llibres al carrer durant el 23 d’abril, podran tramitar les sol·licituds a través de la presentació d’una instància específica fins al 31 de març.

La instal·lació d’una parada de venda de productes relacionats amb la celebració requereix una autorització específica anomenada “Llicència d’ocupació de la via pública per a llocs de venda eventuals”. El document està disponible a l’apartat ‘Tràmits i gestions’ del web municipal. Així ho exposa l'Ajuntament de Berga.

En la sol·licitud és necessari especificar el tipus de parada que es vol muntar, és a dir, si es destinarà a la venda de llibres, roses, ambdós productes o altres articles relacionats amb la festivitat. En aquesta línia, l’Ajuntament de Berga recorda que cal detallar la ubicació i la mida de l’estand, així com l’horari d’ocupació de l’espai. A més, és imprescindible adjuntar la carta d’autoliquidació tributària que és el document que acredita que s’ha abonat la taxa corresponent per desenvolupar l’activitat.

Les persones jurídiques i les entitats sense ànim de lucre han de realitzar la sol·licitud telemàticament, mentre que les persones físiques poden tramitar-ho online o de manera presencial, a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) situada a l’Ajuntament de Berga. Des del consistori detallen que l’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de les 9 del matí a les 2 del migdia, i el dilluns de les 5 a les 7 de la tarda.
 
Arxivat a