Pressupost participatiu

Avià fa l'entrega de la nova furgoneta al centre de dia, el més votat als pressupostos participatius

El vehicle ha costat un total de 30.500 euros, 20.000 dels comptes que va poder votar la ciutadania i la resta d'altres partides del consistori

per Pilar Màrquez Ambròs, 27 de febrer de 2020 a les 17:19 |
Avià ha entregat aquest dijous la furgoneta al Centre de Dia. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Avià ha entregat aquest dijous la nova furgoneta al centre dia, que va ser una de les peticions més votades als darrers pressupostos participatius. 

La furgoneta va ser una proposta de la mateixa direcció del centre de dia i els seus xòfers, que inicialment van valorar-la en 20.000 euros. Finalment, el vehicle ha costat 30.500 euros. De manera que, el que hi faltava, fins a 10.500 euros, els ha afegit l'Ajuntament d'Avià d'altres partides. La furgoneta està completament adaptada i té uns dos anys d'antiguitat. 


El 10% del cens va votar els pressupostos participatius per a 2020, als quals el poble ha destinat 70.000 euros en total. Les dues propostes més votades van ser la compra d'una furgoneta de segona mà pel centre de dia (20.000 euros) i la millora de la pista poliesportiva (43.000 euros). 

Els 7.000 euros restants aniran a parar als pressupostos participatius infantils. Els nens i nenes de l'escola van escollir la instal·lació d'una tirolina a l'àrea d'esbarjo del Tossal i la compra d'alguns miralls pels lavabos de l'escola amb aquests diners. 

 

Va ser la proposta més votada als pressupostos participatius. Foto: Cedida

 

Participació