L'Associació d'Agroturisme del Berguedà estrena nova junta amb Oriol Baños com a president

El responsable de Rústic Vilella substitueix Jordi Pellicer de la Masia Vilanova de Santa Maria de Merlès, que fins ara ha estat president de l'agroturisme berguedà i que es mantindrà dins de la junta com a vocal

26 de febrer del 2020
Actualitzat a les 18:05h
Oriol Baños de Rústic Vilella de Gisclareny, nou president de l'agroturisme.
Oriol Baños de Rústic Vilella de Gisclareny, nou president de l'agroturisme. | Cedida
L'Associació d'Agroturisme del Berguedà ha estrenat nova junta directiva amb Oriol Baños com a president. El nou president, Oriol Baños, és el responsable de Rústic Vilella de Gisclareny i fins ara era secretari de l'entitat. Baños substitueix Jordi Pellicer, que fins ara ha estat president de l'agroturisme berguedà i que es mantindrà dins de la junta com a vocal. 
 
L'Assemblea General Anual de l'Associació d'Agroturisme del Berguedà s'ha celebrat el passat 13 de febrer. En aquesta reunió van decidir-se els canvis a la junta. D'aquesta manera, Oriol Baños de Rústic Vilella de Gisclareny en serà el president a partir d'ara, Jordi Soler de les Masies de Puigventós de Castellar del Riu exercirà com a secretari i Abel Codina del Puig de Fonollet de Puig-reig serà tresorer. També en formaran part com a vocals Jordi Pellicer de la Masia Vilanova de Santa Maria de Merlès, Eduard Lladó de Casa Lladó de Casserres, Gemma Borràs de La Creu de la Pinya de Berga i Laura Casanova de Masia Escrigas. 
 
La nova junta directiva assegura que enceta "una nova etapa" per continuar treballant "pel
sector turístic de la comarca" com ha fet fins ara, "però amb energies renovades i la mateixa il·lusió i ganes de treballar". 
 

Nova junta de l'Associació d'Agroturisme del Berguedà. Foto: Cedida