La plataforma antiincineradora cancel·la la protesta a la C-16 en senyal de dol per la mort de Xavi Batriu

Els opositors al projecte transmeten el seu condol a la família i amics del jove bomber mort en caure d'un pont de la carretera, al municipi de Cercs

Redacció
25 de febrer del 2020
Actualitzat a les 22:13h
La coordinadora de la Plataforma Anti Incineradora de Cercs ha decidit cancel·lar l'acció de protesta que tenien prevista a la C-16 per aquest diumenge 1 de març, en senyal de dol per la mort de l'escalador Xavier Batriu de 36 anys.

La plataforma volia tallar la via en plena operació tornada del cap de setmana per alçar la veu contra el projecte d'incineradora que preveu realitzar a l'antiga central tèrmica una empresa manresana.

En un comunicat, la plataforma ha explicat, aquest dimarts al vespre, que han decidit cancel·lar el tall "en senyal de dol" per la mort del jove, que ha perdut la vida en caure d'un pont de la C-16. Xavi Batriu era a Cercs amb un grup d'amics en perspectives de preparar un acció reivindicativa de cara el cap de setmana i va patir l'accident quan es dirigia al seu cotxe, que havia deixat aparcat a la Rodonella.

Des de la plataforma han volgut fer arribar el condol a la família, amics i amigues i "tot l'escalf en uns moments tan durs". Arran de la mort del jove bomber de Prats d'aquest dimarts a l'hospital i l'accident que va patir dilluns, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets.
Arxivat a