El govern de Vilada agraeix a Cirera la feina feta i diu que sempre estarà «en deute» amb l'exalcaldessa

L'executiu local, integrat per Alcem-nos Vilada- AM d'ERC, i Vilada per la República de Junts, n'elogia "la dedicació, empenta i esforç"

21 de febrer del 2020
Actualitzat a les 19:55h
Ple de constitució de l'Ajuntament de Vilada amb Carme Cirera (al costat de l'alcalde).
Ple de constitució de l'Ajuntament de Vilada amb Carme Cirera (al costat de l'alcalde). | Cedida
L'equip de govern de Vilada ha agraït a Carme Cirera la feina feta i ha afirmat en un comunicat que sempre estarà "en deute" amb l'actual regidora del PSC i exalcaldessa. Carme Cirera, que va ser alcaldessa del poble entre 1995 i 2005, va anunciar ahir que deixa càrrec "per qüestions personals" i amb l'objectiu de poder-se "dedicar a altres activitats de caràcter social i cultural".

En l'escrit, l'executiu local, integrat per Alcem-nos Vilada- AM d'ERC i Vilada per la República de Junts, n'elogia "la dedicació, empenta i esforç" i afirma que sempre ha estat una persona "oberta al diàleg, a la negociació i sobretot al compromís". 

Afirmen que "sempre li estarem sempre en deute per haver ajudat a fer de Vilada un poble més viu".

"Ella ha fet seu l'esperit de treball i de voluntat per fer créixer el nostre poble i per trobar sempre aquell punt comú que aconseguia que la tasca de l'equip tingués els seus fruits", asseguren des de l'executiu. 

El govern municipal, que encapçala l'alcalde Quim Espelt, es mostra convençut que "les seves ganes de treballar pel poble seguiran intactes en alguns dels molts actes on ens trobarem" i destaca "la seva predisposició infinita en col·laborar amb les entitats del poble i sobretot en els diferents actes culturals i tradicionals que organitza com a integrant del grup La Teia". 

"Convençuts que seguirem comptant amb tu en moltes altres ocasions, només et podem dir: gràcies Carme", conclouen a l'escrit.