La regidora i exalcaldessa de Vilada, Carme Cirera, deixa el càrrec

El seu partit, el PSC, assegura en un comunicat que "són moltes les obres i serveis que Vilada, ha guanyat en els seus mandats, i son molts els serveis obtinguts gràcies a la seva intensa i constant dedicació"

20 de febrer del 2020
Actualitzat a les 14:01h
Ple de l'Ajuntamenta de Vilada amb Carme Cirera (al costat de l'actual alcalde).
Ple de l'Ajuntamenta de Vilada amb Carme Cirera (al costat de l'actual alcalde). | Cedida
La fins ara regidora del PSC a l'oposició a l'Ajuntament de Vilada i exalcaldessa, Carme Cirera, ha anunciat aquest dijous que deixa el càrrec "per qüestions personals" i amb l'objectiu de poder-se "dedicar a altres activitats de caràcter social i cultural".

Cirera serà substituïda per la següent de la candidatura de Fem Pinya per Vilada, marca blanca del PSC, Ariadna Rodríguez. 

Carme Cirera ha estat una persona totalment implicada en les activitats culturals i socials del municipi de Vilada. Durant deu anys va ser alcaldessa de Vilada (1995 - 2005) i des de llavors també ha estat regidora, tant de govern com a l'oposició. 

El seu partit, el PSC, ha publicat aquest matí un comunicat on la descriu "com una persona propera, comprensiva, dialogant i molt eficient a l'hora de buscar recursos, prop de les altres administracions per tal d'impulsar la renovació, millora i creació de noves infraestructures, equipaments i serveis". "Són moltes les obres i serveis que Vilada, ha guanyat en els seus mandats, i son molts els serveis obtinguts gràcies a la seva intensa i constant dedicació", asseguren en el text. Els socialistes li agraeixen la dedicació i alhora li desitgen "una llarga i intensa activitat, en altres àmbits, tant en el poble com en altres indrets de la comarca".
 

Carme Cirera, regidora i exalcaldessa de Vilada. Foto: Aj. Vilada