La lliga berguedana d'orientació estrenarà enguany una cursa nocturna

Entre els llocs escollits per a les proves d'aquesta temporada hi ha municipis del Berguedà, però també del Lluçanès i el Bages

18 de febrer del 2020
Actualitzat a la 13:02h
Les cinc curses del campionat, incloent-hi la prova nocturna de Casserres, seran aptes per a tots els nivells (arxiu).
Les cinc curses del campionat, incloent-hi la prova nocturna de Casserres, seran aptes per a tots els nivells (arxiu). | Marc Sala
La Lliga Berguedà-O, la competició que organitza el Club d'Orientació Berguedà (COB), té ja a punt les cinc curses populars d'aquest 2020. Com a novetat, hi haurà una prova nocturna, que es farà a Casserres el 16 de maig. Entre els llocs escollits per a les curses hi ha municipis del Berguedà, però també del Lluçanès i el Bages. 

El lliga d'orientació s'encetarà el 26 d'abril amb la cursa d'Olvan. La següent prova serà la de Casserres, de nit, el 16 de maig. Més endavant, la tercera cursa del calendari se celebrarà a Prats de Lluçanès, el 21 de juny. Hi haurà una prova a Gironella, el 18 de juny. I la competició finalitzarà a Avinyó (Bages) el 13 de setembre, en format rogaine. 
 
Totes elles seran curses populars, amb circuits amb diferents dificultats i distàncies, entre els quals n'hi haurà d'específics per a categories infantils. Així, les curses seran aptes per a tots els nivells, "on els més menuts i els corredors no iniciats poden gaudir i conèixer l'orientació, a la vegada que els corredors més experimentats poden fer un bon entrenament", segons ha informat el Club d'Orientació Berguedà. 

Consulta aquí el programa de les diferents proves de la Lliga Berguedà-O.