«Corxera dels Pirineus» serà la imatge del FeMAP 2020

Enguany s’han presentat una vintena de dissenys al concurs de cartells

Redacció
17 de febrer del 2020
Fragment del cartell guanyador
Fragment del cartell guanyador | FeMAP
Corxera dels Pirineus, de l’andorrà David Casasayas Queral, ha guanyat el concurs de cartells de la desena edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP). Un jurat format per membres del festival i també representants dels municipis participants en l’edició del 2020 han escollit el de Casasayas com a cartell guanyador. L’artista, que ja va guanyar l’edició de 2016 amb l’obra Violi del Pirineu, s'ha emportat els 1.500 euros del primer premi. 

El cartell guanyador d’aquesta 10a edició és una nota musical creada amb elements naturals extrets de la natura del Pirineu. Segons l’organització, representa una nota musical que agafa vida pròpia i es converteix en un símbol que transmeten els dos elements principals del festival, la música i la natura. 
 

Imatge del cartell guanyador de l’edició d’enguany. Foto: FeMAP


Enguany, s’han presentat gairebé una vintena de cartells d’artistes residents als municipis que formen part del festival de música antiga dels Pirineus. Els finalistes han sigut La daina i el gall fer de la Marta Castro de Berga, Muntanya musical de l'andorrà Josep Maria Baró, L'hora isarda de Tania Manzanal de Puigcerdà, Els clàssics mai fallen de l'andorrana Alexia Navarro i El Clavicèmbal de l'urgellenca Núria Cerdà. Tots ells, han guanyat un passi per a dos persones per a tots els concerts del FeMAP 2020 i un exemplar del CD del Festival.

Per a poder valorar els cartells i escollir el guanyador, el jurat ha tingut en compte criteris d’originalitat, de composició, d’impacte visual, de claredat del missatge i l’ús d’elements relacionats amb el territori pirinenc, la seva cultura i iconografia.