La Berga Trail i la Contracorrent sumen energies a favor de l'esport de muntanya

L'objectiu és continuar sent "un referent en les curses de muntanya d'arreu del país" i oferir un cap de setmana farcit d'activitats i molt ambient per a tots els públics, el 9 i 10 de maig

17 de febrer del 2020
Actualitzat el 18 de febrer a les 8:53h
La Berga Trail ja va créixer l'any passat en oferta i en nombre de participants.
La Berga Trail ja va créixer l'any passat en oferta i en nombre de participants. | Josep Maria Montaner
La Berga Trail es renovarà completament aquest 2020. La cursa, organitzada pels Mountain Runners del Berguedà, inclourà enguany la Contracorrent, la cursa d'obstacles dels Castellers de Berga. L'objectiu és continuar sent "un referent en les curses de muntanya d'arreu del país" i oferir un cap de setmana farcit d'activitats i molt ambient per a tots els públics. La Berga Trail tindrà lloc el cap de setmana del 9 i 10 de maig. 

Les novetats que presentaran els Mountain Runners del Berguedà en aquesta edició de la Berga Trail, que serà de nou Gran Premi de la Diputació de Barcelona, no s'acabaran només en la part més esportiva. El mateix dia que es faci la Contracorrent, dissabte dia 9, hi haurà un concert i festa gràcies a la suma d'energies amb els Castellers de Berga. El cap de setmana es batejarà com a Mountain Weekend Berga Trail

La Berga Trail ja va créixer l'any passat en oferta i en nombre de participants amb 600 corredors i corredores.

Les inscripcions per la prova ja estan obertes

Fa dies que les inscripcions per a les proves de la Berga Trail ja estan obertes. Un dels canvis més significatius en l'àmbit esportiu el viurà la prova estrella, la Trail de 38 quilòmetres i 2.700 metres de desnivell, que enguany tindrà sortida i arribada a la plaça de Sant Pere. La cursa recorrerà indrets significatius com Figuerassa, el Coll de l'Oreller, l'Obaga de les Nou Comes, Peguera, els Rasos de Peguera, Sant Llorenç dels Porxos, el Coll de Puigventós, el Pi de les Tres branques o el Santuari de Queralt. 

També hi haurà canvis a la cursa de mitja distància, l'Sky, que serà més tècnica. Aquesta cursa de 32 quilòmetres i 1.980 metres de desnivell forma part de la Primera Copa Trail Running del Berguedà. El punt més alt és el cim de Roc d'Auró.

Finalment, hi haurà l'Xpress, una cursa de 14 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell per poder gaudir de les immillorables vistes de la Figuerassa i la majestuositat de la serralada de Queralt. 

La Berga Trail Kids se celebrarà el diumenge 10 de maig als plans de Corbera (Castellar del Riu) amb circuits adaptats a totes les edats i categories per iniciar-se en el trail. 
Arxivat a