265 espectadors gaudeixen de la pel·lícula «1917» al Teatre Patronat de Berga

L'associació "9.5 mm Grup Internacional Cinematogràfic" ha fet tres sessions el cap de setmana

Redacció
17 de febrer del 2020
Actualitzat a les 17:08h
Espectadors al Teatre Patronat de Berga aquest cap de setmana.
Espectadors al Teatre Patronat de Berga aquest cap de setmana. | Cedida
El Teatre Patronat s'ha omplert aquest cap de setmana per veure 1917una de les pel·lícules multipremiades als Òscars (en les categories de fotografia, efectes visuals i mescla de so). El cap de setmana del 15 i 16 de febrer, s'ha pogut veure al Berguedà l'elogiada pel·lícula del britànic Sam Mendes. 1917 és la història de la missió de dos soldats, Blake i Schofield, durant un dels episodis de la Primera Guerra Mundial.

El públic va distribuir-se en tres sessions: dissabte a dos quarts de 10 de la nit i diumenge a les 6 de la tarda i a dos quarts de 9 del vespre. Diumenge a les 6 de la tarda es van exhaurir les 150 entrades per les quals té llicència la sala.
 
L'associació 9.5 mm Grup Internacional Cinematogràfic és una entitat sense ànim de lucre que programa pel·lícules al Patronat de Berga i que té per objectiu l'agrupació de persones aficionades al món del cinema. L'entitat va camí dels 200 socis i sòcies. Segons fonts de l'associació, "el cinema al Berguedà tira endavant gràcies a la feina de les persones voluntàries i la bona resposta del públic". Aquestes mateixes fonts han indicat, en un comunicat que, properament, se celebrarà l'assemblea general ordinària per proposar, debatre i aprovar, si és el cas, les diferents activitats, condicions i accions per aquest 2020.

Aquesta setmana es podrà veure la pel·lícula "La gran mentira" en una única sessió el diumenge de Carnaval a les 6 de la tarda.
Arxivat a