Prop d'un centenar de persones netegen la llera del riu afectada pel Gloria a Gironella

Diferents grups de persones voluntàries s'han repartit per tota la zona del parc del riu, des del Pont Vell, el pont de les Eres i fins a la riera d'Olvan i Cal Pere Vell

17 de febrer del 2020
Actualitzat a la 13:56h
Primera de les jornades de neteja oberta a la ciutadania, aquest diumenge.
Primera de les jornades de neteja oberta a la ciutadania, aquest diumenge. | David Font/Twitter
Prop d'un centenar de persones ha participat a Gironella en la primera de les jornades de neteja a l'entorn del riu Llobregat, afectat pel temporal Gloria. L'augment del cabal del riu provocat per la tempesta Gloria va arrossegar residus i materials que van quedar estancats i que han fet necessària una neteja a fons de la llera. Per això, l'Ajuntament de Gironella ha organitzat quatre jornades de neteja de la llera del riu els diumenges 16 i 23 de febrer, i el 8 i 15 de març. Els dies previs també hi han treballat els serveis d'obres municipals.

En la primera de les accions de neteja oberta a la ciutadania, celebrada aquest diumenge, s'ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats del municipi, com l'Agrupament Escolta i Guia Sebastià Montraveta, i també de veïns i veïnes de Gironella de totes les edats que han participat de la jornada amb bosses, guants, sacs i cubells. 
 
Arxivat a