El 33 estrena «A quatre mans» amb el berguedà Imad El Bouchaibi Dalí com a convidat

El programa s'emetrà aquest dijous a les 22.45 hores

13 de febrer del 2020
Actualitzat a les 11:28h
Imad El Bouchaibi Dalí en la gravació del programa a l'Escola de Sant Joan.
Imad El Bouchaibi Dalí en la gravació del programa a l'Escola de Sant Joan. | Cedida
Imad El Bouchaibi Dalí (Tànger, 1978) va arribar a Berga des del Marroc quan tenia només 2 anys. Infermer i model ocasional serà el primer convidat del nou programa del 33 A quatre mans, aquest dijous a les 22.45 hores. 
 
L'escola Sant Joan de Berga va viure en directe la gravació d'aquest programa de televisió el passat 28 de novembre. El porxo va convertir-se per un dia en un plató de televisió amb un piano de cua i tot l'equip tècnic del programa A quatre mans, filmant l'entrevista a l'Imad El Bouchabi Dalí, exalumne del centre, per a un dels seus capítols, el de l'estrena. En el programa hi van participar també alumnes i una exmestra de l'escola, la Marita Farrero.
 
A quatre mans, dirigit per Xavier Calderó, de la productora Enganxats, i dirigit i presentat pel músic i pianista Antoni Tolmos, aposta per fer present la conversa i la música, que conduiran l'espectador per les vides de diferents convidats. 
 
Segons fonts de l'Escola de Sant Joan, "per l'alumnat va ser una experiència única conèixer a l'Imad i poder viure de tan a prop la gravació d'un programa de televisió, participant en el capítol que aquest dijous 13 de febrer s'estrena al Canal 33 amb el primer programa de la temporada". 
 
El programa proposa conèixer dues grans històries, diferents però molt connectades, amb la tolerància com a fil conductor.  La d’Imad el Bouchaibi Dalí, que va arribar ben petit a Berga provinent d'una cultura molt diferent, l'àrab. I que, avui, satisfet de formar part de la terra que l'ha acollit, explica un gran ventall de vivències que l'han fet sentir plenament feliç. L'altra història és la de Tonet Ramírez, actor, músic, esportista i una persona sempre disposada a dedicar un somriure a canvi d'una entranyable conversa. Captivarà els espectadors amb la seva sensibilitat i les seves capacitats. En aquest primer capítol, apareixen com a escenaris de rodatge l'Escola Sant Joan de Berga i la Biblioteca Pública de Lleida.

L'Imad és  diplomat en infermeria, màster en Salut i Benestar Comunitari, i consultor sanitari especialitzat en diversitat cultural i salut. 
 

Una frase d'Imad El Bouchaibi Dalí escrita en una pissarra de l'Escola de Sant Joan de Berga. Foto: Cedida

 

Per l’esquerra, Imad Dalí i Antoni Tolmos a l'exterior de l'Escola de Sant Joan. Foto: Cedida

Arxivat a